Over EH&P

Van den Ende Haver & Partners bureau voor coaching en consultancy in Zuid-Limburg, regio Maastricht, Heerlen en Sittard - Geleen richt zich sinds  1 januari 2000 op het verhogen van de persoonlijke effectiviteit en vitaliteit van mensen en organisaties. Het bureau doet dit door advies, training en coaching en is aangesloten bij en werkt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Orde van Coaches (NOBCO), Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en de Orde van Organisatieadviseurs (OOA). 

Ons bureau, een netwerkorganisatie met een flexibele schil van deskundigen, ondersteunt medewerkers en management om vitaal en effectief aan het werk te blijven. Duurzaam en met een goede balans werk-privé. Onze visie is dat mentale vitaliteit een voorwaarde is voor effectiviteit in het werk. Door 'gezond denken' (mindset) en op zijn tijd 'rust in je hoofd', zijn medewerkers en managers beter in staat de goede beslissingen te nemen en te focussen op wat echt belangrijk is.

Voor onze klanten leveren wij meerwaarde in de vorm van personal coaching, individuele trainingen, workshops en groepstrainingen. Altijd praktisch toepasbaar, oplossingsgericht en het persoonlijk leiderschap versterkend.

 

Maarten van den Ende

Maarten van den Ende, register A&O-
psycholoog NIP l executive coach NOBCO

Pauline Haver

Oplossingsgericht Senior Coach
Trainer Stressmanagement en Mindfulness